Liliput | Ellipsum Élmény- és Strandfürdő
Beltéri medence
Beltéri medence

A legkisebbek birodalma a Liliput csarnok, ahol a beltéri gyermekmedence egész évben várja kis vendégeit: színes gyermekcsúszdák, mesés vízköpők szolgálják a legifjabb korosztály vidámságát és biztonságát.

Spray park
Spray park

Sok-sok izgalmas kalandot kínál a Spray park: játékos vízágyúk, állatos vízikapuk teremtik meg a kellemes és egyben izgalmas hangulatot, melyet a szülők a medencék partján elhelyezett pihenőrészről kísérhetnek figyelemmel, de akár ki is próbálhatják a célbalövős versengést gyermekükkel közösen.

Kültéri medence
Kültéri medence

A kültéri gyermekmedence játszótere különböző színes csúszdákkal, attraktív élményelemekkel szezonban biztosítja a gondtalan perceket a család legfiatalabb tagjai számára.

Játszószoba
Játszószoba

A kisgyermekes családok kényelmét szolgálja a szintén a Liliput csarnokban, a medencetéren kívül található modern játszószoba, külön pelenkázó helyiséggel, szoptatási lehetőséggel. Hétvégén két turnusban, hétköznap napi egy alkalommal a játszószobában érhető el gyermekfelügyelet szolgáltatásunk a 6-12 év közötti korosztály részére. A szolgáltatás ára mesefilm vetítést, nassolnivalót és üdítőt is tartalmaz a gyermekeknek.