Rendezvények | Ellipsum Élmény- és Strandfürdő

Ellipsum fürdőkomplexum Wellness/Szauna/Fitness

Panoráma rendezvényterem
Panoráma rendezvényterem

A Panoráma rendezvényterem egyedi hangulatának köszönhetően kiválóan alkalmas zártkörű események: esküvők, karácsonyi- vagy szilveszteri partik, céges vagy családi rendezvények, tréningek, konferenciák, bálok, gálavacsorák és állófogadások megtartására. A rendezvényterem maximális befogadóképessége 200 fő, állófogadás esetén 250 fő. A Panoráma rendezvényterem catering szolgáltatással együtt vagy anélkül is bérelhető. Rendezvényed catering szolgáltatását kitelepülés esetén is vállaljuk 200 főig.

Kérj egyedi árajánlatot!

+36 70/390 1926
sales@miskolcifurdok.hu
3519 Miskolc, Aradi sétány

Ell’Bistro
Ell’Bistro

A fogadócsarnok melletti épület földszintjén várja a fürdő látogatóit az Ell' Bistro. Négyévszakos ételkínálattal, a hazai és a nemzetközi konyha kedvenceivel és külön cukrászda részleggel várja a vízi élményekben megéhezett fürdőzőket.

Legyen szó bármilyen zártkörű eseményről, családi és baráti összejövetelről, születésnapról, ballagásról az Ell’Bistro tökéletes helyszín az ünneplésre! Gondoskodunk arról, hogy vendégeink számára kellemesen hangulatban teljen az esemény és kifogástalan ellátásban részesüljenek.