Szaunavilág | Ellipsum Élmény- és Strandfürdő

Ellipsum fürdőkomplexum Wellness/Szauna/Fitness

Herbál szauna
Herbál szauna

Távol-keleti varázs

Herbál szaunánkban a gyógynövénykivonatok párolgó aromái 70-80 Celsius fokon fejtik ki jótékony hatásukat. A citromfű, az édes narancs, a fahéj, a levendula és az ilang-ilang a Távol-Kelet világába varázsolja vendégeinket. A szauna „melegét” vulkanikus kőzetek adják.

Infraszauna
Infraszauna

Megújulás csodája

Infraszaunánk 50-60 Celsius fokon kínálja a megújulás mindennapi csodáját. A mennyezet maga a csillagos égbolt, a beépített LED tévé pedig egyedi képhatásokkal fokozza a kellemes hangulatot.

Magma szauna
Magma szauna

Szauna-szeánsz

A 80-100 Celsius fokos magma szauna kályhája automata felöntéssel biztosítja a folyamatos illóolaj adagolást és a megfelelő páratartalmat. A pihentető és nyugtató fényhatás mellett szauna mestereink egyedi szeánszokkal várják vendégeiket. Beépített LED tévé képei teszik teljessé szauna szeánszainkat.

Gőzkabin
Gőzkabin

Trópusi felfrissülés

Gőzkabinunk 90-100%-os páratartalom mellett 40-50 Celsius fokon idézi meg a trópusok élményét. Fűtött üléseink úgy melegítenek, mint a nap, gyöngyházfényű csempéink látványukkal biztosítanak különleges élményt. A gőzkabinban mentás aroma fokozza a felfrissülést.

Jégkabin
Jégkabin

A hegyvidék világa

Szaunázás után a 17-20 Celsius fokos jégkabinban - üvegfalának köszönhetően - a páratlan panoráma és a bent lévő jégkása hozza el a felfrissülést. A megvilágított ülések jeges hangulata megidézi a hóval borított hegyek nyáron is hideg világát.

Sókabin
Sókabin

Tengerparti élmény

Különleges 20-25 Celsius fokos sókabinunk igazi tengerparti élménnyel vár! Porlasztott sóval dúsított levegő, természetes, vörössóból készült fal, amelyet falba épített fénycsíkok világítanak meg. Pihenés és feltöltődés a tengerparton!

Merülő medence
Merülő medence

Merülj el a látványban

A szaunakúpok tetején elhelyezkedő nyitott csobbanó medencékből (vízmélység: 1 m, hőfok: 14-16 °C), valamint a pihenőteraszról csodás kilátás nyílik a Bükk hegyvonulatára is.